Slider

Even voorstellen

Wij zijn Jeroen en Jessica Staamer. Drijvende krachten achter Zeilschool De Eilander. ’s Zomers wonen wij praktisch op het strand en vind je ons dagelijks in de zeilschool op het strand van Paal 33, in het noordpuntje van Texel. Als je daar al eens bent geweest, weet je waarom wij daar zo graag zijn! Het is gewoon het mooiste stukje van Texel en ideaal voor catamaranzeil

Jeroen vind je doorgaans op het water

Zodra het kan, vind je Jeroen op het water. Hij is al meer dan 25 jaar zeilinstructeur en kent het zeegebied rond Texel op zijn duimpje. Of je nu beginnend of ervaren zeiler bent, Jeroen kan je altijd wat leren. En dat doet hij met veel enthousiasme.

Image

Jessica voor alle walzaken

Jessica staat met beide benen op het zand. Zij regelt alle walzaken van de zeilschool. Houd scherp toezicht op de cats die op het water zijn, zorgt voor een lekker hapje en drankje en kan je enthousiast vertellen over alle mogelijkheden bij Zeilschool De Eilander.

Veiligheid voorop, gezelligheid centraal

Veiligheid en professionaliteit staan in onze zeilschool voorop, maar gezelligheid centraal. Onze missie is om iedereen met een glimlach te zien vertrekken. De sfeer in onze zeilschool is ongedwongen en er is altijd tijd voor een geintje of een kop koffie. En ook wij genieten van de gezelligheid na afloop van weer een geslaagde cursus. Daar doen we het voor.

Image

Floormanagers

Je zult ze ontmoeten als je bij ons op het strand komt: onze floormanagers Saya en Mica. Enthousiast en fotogeniek! Op heel wat foto’s van onze cursisten zie je ze terugkomen. En schrik niet: ze maken af en toe wat herrie, maar blaffende honden bijten niet.

Wil je een les boeken of meer informatie?

Leuk! We helpen je graag verder. Je kunt ons het best een mail sturen. Ben je al op Texel? Kom dan gezellig langs op het strand om persoonlijk kennis te maken! Van 1 mei tot eind september is de zeilschool in principe dagelijks geopend vanaf 9.45 uur.

Image
Image
Jeroen en Jessica Staamer
De Volharding 6
1795 LH De Cocksdorp – Texel
Copyright Zeilschool de Eilander

Website door WEBJONGENS | Teksten door Tekstbureau Texel